Ecois-nieuwsbrief februari 2015: Ecois op de KKF Innovatiedag

Oorspronkelijke publicatiedatum 14 februari 2015

ECOIS, het Expertisecentrum Onderwijs & ICT, staat op zaterdag 7 februari 2015 van 14-20 uur op de KKF Innovatiedag bij KKF, Kernkampweg, Paramaribo. We zijn geen uitvinders en ook geen verkopers, maar willen u wel graag laten kennismaken met enkele nieuwe ontwikkelingen rond ICT en Onderwijs. We besteden daarom deze editie van onze nieuwsbrief aan ons beursmotto Gaming – Making – Learning. Gratis toegang, gratis parkeren op KKF-terrein.

Ecois experimenteert met nieuwe onderwijsvormen rond ICT. We hebben de komende weken tijd voor een gratis bezoek aan uw instelling met demonstratie en discussie. Heeft u daarvoor belangstelling, laat dat dan weten via info@ecoisonline.org, tel. 8750066.

Lees meer over onze presentatie Gaming – Making – Learning in de de rest van de nieuwsbrief via http://eepurl.com/VQCzb.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: