Ecois-nieuwsbrief – 22 mei 2015 – Waar zijn de MINOV-examens van 2014?

Oorspronkelijke publicatiedatum 22 mei 2015

Vanwege de actualiteit een nieuwsbrief met maar één item: Waar zijn de MINOV Examens 2014?
View this email in your browser

Waar zijn de MINOV-examens van 2014?

ECOIS publiceert elk jaar de afgelopen MINOV-examens op zijn website. De jaargangen 2007 t/m 2013 zijn compleet, maar 2014 ontbreekt nog steeds. Vrijwel dagelijks wordt er per telefoon of email naar gevraagd. Hoe zit dat?

Examenbureau krijgt eigen website

In februari 2015 heeft het MINOV Examenbureau aan Ecois meegedeeld dat het een eigen website in ontwikkeling heeft (http://examenbureausuriname.org). Het wil daar zelf al zijn examens gaan publiceren. Tot nu toe is dat al gebeurd voor de GLO-toetsen (2007 t/m 2014).

Wat betekent dat voor de Ecois-site?

Ecois laat zijn huidige verzameling online staan (http://www.ecois.sr). Het gaat daarbij om zeven jaargangen (2007 t/m 2013) van toetsen, examens, herexamens en correctiesleutels voor GLO, MULO, HAVO en VWO. Per schooltype per jaar hebben wij een ZIP-bestand toegevoegd. Daarin staan alle bestanden van dat schooltype voor dat jaar gecombineerd. U hoeft dan maar één compact bestand te downloaden om daarna op uw eigen computer uit te pakken.

Doorverwijzen

Wanneer het Examenbureau voortaan zelf nieuwe examens op zijn eigen website online zet, zal Ecois daar met een hyperlink naar verwijzen. Op dit moment is dat al gebeurd voor de GLO-6 toets van 2014 (http://www.ecois.sr/course/view.php?id=46).


Screenshot: Ecois hyperlinks naar MINOV Examenbureau

Tot slot

Uiteraard zijn wij het MINOV-Examenbureau nog steeds dankbaar voor de zeven jaren dat wij zijn examens mochten publiceren. Wij wensen het bureau veel succes met het opbouwen van hun site.

Het Ecois-team

P.S. Heeft u nog geen gratis abonnement op de Ecois-Nieuwsbrief? Hier kunt u zich registreren: http://eepurl.com/VPYcr.

 

Het ECOIS-team bestaat uit Pieter van der Hijden (Sofos Consultancy, pvdh@sofos.nl), Marco Ligtvoet (CPI, mjmligtvoet@hotmail.com, Lucenda Plet (IOL, p_lucenda@hotmail.com).

Copyright CC-AT 2015 ECOIS – Expertisecentrum Onderwijs & ICT Suriname, Dit werk valt onder een Creative Commons Naamsvermelding 4.0 Internationaal-licentie.

unsubscribe from this list    update subscription preferences

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: