Welkom bij Ecois!

ECOIS is een samenwerkingsverband gericht op voorlichting, advies, implementatie en training op het gebied van ict en duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG’s). Onze focus is doel 4: Goed Onderwijs voor Iedereen!

Aan het algemeen publiek bieden wij voorlichting over ict & onderwijs en over de duurzame ontwikkelingsdoelen. We geven demonstraties met S.T.E.M.-activiteiten en STEM-workshops voor kinderen. We publiceren oefenmateriaal voor de GLO6-toets en voor MULO-, HAVO- en VWO-examens.

Bij onderwijsprofessionals focussen wij op S.T.E.M. of zo u wilt S.T.R.E.A.M. (Science, Technology, Reading, Engineering, Arts, Mathematics). Wij signaleren ontwikkelingen elders, zoals het Digital Making Curriculum, en trainen leerkrachten in nieuwe werkvormen en thema’s.

Onderwijsmanagers helpen we met hun beleidsplannen. We ontwikkelen samen met de betrokkenen een globaal en realistisch implementatieplan, we nemen waar nodig de projectleiding en we zorgen dat uw digitale leeromgeving (Moodle), computerlab (Raspberry Pi) of makerspace (FabLab) daadwerkelijk van de grond komen.

Aan beleidsmakers bieden wij een luisterend oor, een verkenning van nieuwe gezichtspunten, oplossingen die het eigen domein kunnen overschrijden en we helpen die realiseren.

Deze website biedt u 24/7 een eerste indruk van ons werk. Wilt u meer weten over wat wij concreet in uw situatie kunnen betekenen, dan komen wij graag langs voor een afspraak.

Het Ecois-team,
Pieter van der Hijden (Sofos Consultancy)
Marco Ligtvoet

info@ecois.sr
– +597 8750066

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: